torstai 11. lokakuuta 2012

Jee!

Tästä postauksesta tulee superlyhyt, koska kymmenen minuutin päästä minun pitää lähteä hakemaan vanhinta lasta koulusta. Yleensä käytän yhden kirjoituksen tekemiseen paljon aikaa, mutta nyt oli vaan pakko tulla tänne nopeasti ihkuttamaan tämän päivän tapahtumia. Tänä iltana tänne Padovaan saapuu MUMMU <3 ja TÄTI <3. Oon oottanut tätä päivää jo pitkään ja viimein se koitti! Ihana nähdä rakkaita naamoja pitkästä aikaa! Ja ihanaa puhua suomea pitkästä aikaa muuallakin kuin skypessä. Mun riemu ei tähän lopu, sillä lauantaina tänne tulevat myös äitini ja pikkuveljeni. <3 Saan viettää ihanan viikon lähimmäisten kanssa, harmi vaan että muut perheenjäsenet ei päässy tulemaan, heidät näen sitten vasta joululomalla (toivottavasti).
  Mutta joo, en tiiä päivittelenkö tänne mitään tällä tai ens viikolla enää, varmaan vietän kaiken mahdollisen vapaa-aikani perheeni kanssa. Mutta ainaki ensi viikon päästä teen postauksen (tai useammankin) viikosta perheeni kanssa täällä Padovassa.

Nyt pitää rientään, hei hei ja sori tästä ihkutuspostauksesta, oon vaan nii onnellinen, että nään perheenjäseniäni pitkästä aikaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti