sunnuntai 5. elokuuta 2012

Internet at last!


Aah internet, I have missed you! Lähdimme isäntäperheen kanssa vuorille kuukaudeksi ja täällä netti toimii todella hitaasti tai sitten ei ollenkaan, joten blogikirjoittelu on saanut jäädä vähäksi aikaa. Mutta nyt sain netin toimimaan ja voin kertoa kuulumisia. Ihan ensiksi laitan kuvia viime ostoksistani, jotka tein ennen kuin lähdimme lomalle tänne vuorille.
  Lauantaina 21.7 minulla oli vapaapäivä, joten päätin lähteä yksikseni keskustaan. Isäntäperheeni äiti suositteli markettipaikkaa Prato della Vallea, patsaiden koristamaa puistoa, jota ympäröi kauppiaiden pysyttämät kojut. Päästyäni sinne ja nähdessäni kaikki ihanat kojut, tiesin että tämä on yksi lempi paikoistani Padovassa. Aivan ihana paikka! Kojut olivat täynnä laukkuja, kenkiä ja vaatteita ja yhdestä kojusta löysin aivan ihanan perhoslaukun. <3 Lähellä Prato della Vallea on Padovan katerdaali (Baslilica del Sant'Antonio), jonne päätin poiketa markettipaikan kierrettyäni. Katedraali on todella iso ja kaunis, sisällä ollessa itsensä tuntee hyvin pieneksi. Ajatella, että tuollaisia luomuksia on tehty aikana ennen nostureita ja muita työtä helpottavia koneita! Suosittelen katedraalia ja Prato della Vallea Padovassa matkustaville, näitä kahta ei kannata missata! Tällä reissulla tuli huomattua, että nuoren naisen ei kannata liikkua keskustassa yksin, jos haluaa välttyä "ihailijoilta". Toisaalta onhan se ihan kiva kun kadulla kävellessä italialaismiehet huutaa perään ciao bellaa. :D Mutta on hieman hankalaa yrittää selittää englantia taitamattomille puhelinnumeronpyytelijöille, että anteeksi nyt vaan mutta olen tuntenut sinut sellaiset...KYMMENEN MINUUTTIA, joten jos nyt ei kuitenkaan? Ja että sieltä mistä minä tulen, ei heti puoli tuntia ensitapaamisesta kävellä käsikkäin tai halailla..
  Ennen kotiin paluuta kävin vielä keskustasta tultuani asuinpaikkani lähellä olevassa pienessä kauppakeskusessa, josta ostin ihanan pitsimekon ja hihattoman paidan sekä ruusukoristeisen rannekorun. Italiassa sattuu olemaan tähän aikaan alennusmyynnit, joten hirvesti en joutunut pulittamaan näistä ihanuuksista. :)


Tuleva Italian asuntoni..

Markettipaikan takana häämöttää katedraali

Patsaiden koristama puisto, Prato della Valle

Katedraalin sisällä


Ihana laukkuni, josta pulitin vain 10e...1 kommentti:

  1. Ihanan näköistä siellä! Nautihan ihailijoistasi :)

    VastaaPoista