maanantai 24. kesäkuuta 2013

Viisi päivää

En ole tämän blogin puolella vielä kertonutkaan, että tämä tyttö palaa Suomeen tällä viikolla! Tällä kertaa kyseessä siis ei ole mikään pikkureissu, vaan palaan Suomeen ihan pysyvästi (tai no pysyvästi ja pysyvästi, katsotaan nyt mitä sitä keksii :D). Reilut yksitoista kuukautta kestänyt pestini tässä perheessä tulee päätökseen ja ensi perjantaina 28.6 hyppään maallisen omaisuuteni (eli parin kymmenen kenkäparin) kanssa Helsinkiin menevään koneeseen. Fiilikset on haikeat, mutta toisaalta on ihanaa viettää kunnolla aikaa perheeni kanssa. Nyt täällä helteessä kärvistellessä olen ihan onnellinen, että saan viettää loppukesän Suomen ah niin ihanassa viileydessä.



Viimeiset pari viikkoa ovat menneet ahkerasti lasten kanssa ollessa ja pakkailemista miettiessä. Vanhimmalla lapselle loppui koulu ja yhden viikon hän vietti kotona kanssani. Viime maanantaina alkoi onneksi kesäleiri, niin saan edes muutaman vapaan tunnin aamulla. :P Harmittaa, ettei ole enempää vapaa-aikaa, olisi kiva nähdä kavereita kun vielä siihen olisi mahdollisuus. Viikonlopun sitten vietinkin kaikissa mahdollisissa riennoissa, olihan se sentään viimeinen (sniiif) viikonloppuni täällä! Kesällä täällä Padovassa on niin mukavia paikkoja, minne voi yökerhojen sijasta mennä iltaisella, perjantaina olin eräässä (aaargh en muista nimeä) paikassa ensimmäistä ja varmaan viimeistä kertaa, harmi etten ollut aikaisemmin älynnyt sinne mennä.. Paikka oli yliopiston vieressä joen rannalla. Rantaa pitkin oli pystytetty useita baarikojuja ja istumapaikkoja oli siellä täällä. Kymmenen aikoihin alkoi soittaa bändi, joka esiintyi jokeen pystytetyllä lavalla. Istuimme kavereitteni kanssa joen reunalla kuunnellen livemusiikkia ja juoden spritziä. :)
  Lauantai-iltana eräs kaverini Veronasta kutsui minut sunnuntaina järjestettävään Zombie Walkiin. Kauhun ystävänä en pahemmin harkinnut että menenkö vai enkö, tarkastin heti juna-aikataulut ja ilmoitin, että saavun Veronaan sunnuntaina aamupäivällä. Meinasin myöhästyä junasta sillä aamu lähti vähän kankeasti käyntiin, palasin kotiin juhlimasta seitsemän aikoihin aamulla, nukuin kolmisen tuntia ja yritin valmistautua lähtöön nopeasti. Kerron tapahtumasta lisää kuvien kera, kunhan ehdin!



Picture from Google


Ääh olisi niin paljon postattavaa, mutta taitaa moni postaus jäädä tehtäväksi kunhan Suomeen palaan. Nyt pitäisi keskittyä pakkailemiseen ja huoneen siistimiseen. Ette voi uskoa, kuinka paljon tavaraa olen onnistunut haalimaan itselleni näiden yhdentoista kuukauden aikana. :D Olen niin paljon tuskastellut pakkaamisen kanssa, miten ihmeessä saan tämän tavaramäärän (halvalla) Suomeen! Lennän Norwegianilla Venetsiasta Helsinkiin, ja ostin vain yhden matkalaukkupaikan, joka saa maksimissaan olla 20 kiloa.. nyt olen jo laukun pakannut täyteen ja huomannut että puolet tavaroista on vielä pakkaamatta. :D Täytynee varmaan maksaa vielä toisesta 20 kilosta, plus sitten kymmenen kilon käsimatkatavarat.. toivottavasti tämä riittää!

Nyt lopettelen ja lähden survomaan loppuja tavaroitani matkalaukkuun, luvassa siis mission impossible. :D Jos en ehdi päivitellä tällä viikolla, niin päivittelen sitten jonossa olevat postaukset kotimaan kamaralla. Viisi päivää, ei voi olla totta!! Tuntuu, että vastahan minä tänne saavuin.. Tiedän, että tämä viikko tulee olemaan haikea, en tiedä, miten pystyn eroamaan noista pikku pirpanoista.. Iso ikävä iskee vielä jossain vaiheessa. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti