torstai 7. helmikuuta 2013

Giovedì

Aaah mitenkä rakastan torstaipäiviä! Olen saanut viettää rauhallisen päivän kotona. :) Katsoin uusimman Putous-jakson Katsomosta (yhyy miksi Kristofferin piti tippua, ois saanu se Samppa Linna lähtee :P), kävin juoksulenkillä, pesin ison kasan pyykkiä, imuroin ja moppasin omat huoneeni ja nyt voinkin keskittyä vähäksi ajaksi bloggailuun ennen kuin pitää lähteä keskustaa kohti hakemaan vanhin lapsi koulusta.
  Huomenna on jo perjantai! Toivottavasti saan viettää ihanan viikonlopun, jotenkin suurin osa tämän alkuvuoden viikonlopuista ovat sujuneet vähän niin ja näin. Tämä viikko alkoi niin vaikeasti, joten olen kyllä kivan viikonlopun ansainnut!! Viime sunnuntaina host-äiti sanoi, että minun pitää jäädä maanantaina kotiin nuorimmaisen kanssa, sillä tämä oli kipeänä. Olin oikein riemuissani ja maanantaiaamuna riemuani lisäsi vielä se, että keskimmäinen lapsi jäi myöskin kanssani kotiin, hänkin oli kipeänä. Siinä meni sitten maanantai 1- ja 2-vuotiaita hoitaessa. Ja vaikka molemmat olivat kuumeessa niin se ei tarkoittanut sitä, että vauhtia ei riittänyt. :D Ja tietenkin molemmat nukkuivat päiväunet eri aikaan, joten en saanut missään vaiheessa yhtään hengähdytaukoa.. Päivän loputtua olin niiin uupunut että huh. Tiistaina jäin kotiin keskimmäisen lapsen kanssa, nuorimmainen oli jo sen verran terve, että pääsi päiväkotiin.
  Keskiviikko sujui onneksi normaalisti. Meinasin kyllä aamulla skipata italian tunnit, jotta saisin nukkua pitkään, mutta sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja ajoin pyörällä ihanassa aamuruuhkassa koululle pänttäämään ahkerasti italiaa. :D Sen jälkeen jäin tunniksi pyörimään kaupungille kaverin kanssa, minkä jälkeen käväisin kotona syömässä lounasta ja lähdin sitten kävellen keskustaan hakemaan vanhinta lasta koulusta. Keskiviikkoisin tytöllä on uintikurssi, joten suunnistimme suoraan uimahallille ja kotiin palasimme seitsemän jälkeen väsyneinä ja nälkäisinä.

Ohhoh kylläpäs tuo aika rientää, 20 minuutin päästä pitäisi lähteä kotoa ja minulla on vielä tukka kuivaamatta, vaatteet vaihtamatta ja eväät valmistamatta. :D Tästä tuli nyt vähän hätäinen postaus, mutta sille ei nyt mahda mitään. Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti