sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Meeting the Family, days 6-9

Tiistaina (16.10) tapasimme toisemme Padovan juna-asemalla. Tätini ja mummuni bussi Venetsian lentokentälle lähtisi pian, joten päätimme tavata ajoissa ja nauttia loppuajasta syöden aamupalan yhdessä juna-aseman kahviossa. Saattelimme Suomeen palaajat bussipysäkille ja haikeana sanoin hyvästit. Onneksi näkisimme jouluna! Äitini ja veljeni jäisivät vielä perjantaihin asti, joten saisin vielä viettää muutaman ihanan päivä heidän kanssaan. 
   Näistä viimeisistä päivistä minulla ei hirveästi ole kuvia (en kehtaa laittaa tänne mitään perhekuvia, koska tämä blogi on kaikkien luettavissa) tai mitään ihmeellistä kertomista. Vietimme yhteisen aikamme rennosti shoppaillen, kahvitellen, syöden ja ihastellen kaupunkia. Olisihan täällä Padovassa vaikka kuinka paljon nähtävää, mutta pitäähän sitä lomalla saada rentoutua eikä stressata  sitä, miten ehtii nähdä kaikki nähtävyydet yhden viikon aikana. Jääpähän nähtävää seuraavaan lomaan, perheeni tulee ehkä keväällä uudestaan käymään täällä. :)
  Tiistaina minulla ei valitettavasti ollut vapaapäivää, vaan jouduin hakemaan vanhimman lapsen koulusta. Kysyinkin host-äidiltäni, että saako äitini ja veljeni tulla meille käymään, näin pystyisin hoitamaan lapsia ja samalla viettää aikaa perheenjäsenteni kanssa. Tämä sopi host-äidilleni ja hän kutsui äitini ja veljeni illastamaan kanssamme. Iltapäivä ja ilta sujui hyvin, perheen lapset tulivat hyvin toimeen läheisteni kanssa, varsinkin vanhin lapsi tykästyi veljeeni. :D Hän halusi, että veljeni hakisi hänet koulusta seuraavana päivänä. :D Illallinen oli varmaan sukulaisilleni aikamoinen kokemus. Naapurin perhe, johon kuuluu kaksi pientä poikaa, tuli illastamaan kanssamme, joten melutaso oli aika korkealla. Isäntäperheeni lapset ja naapurin perheen lapset juoksentelivat eestaas ja huusivat koko ajan syödessämme, joten kyseessä ei siis ollut mikään rauhallinen illallinen. :D Mutta eihän sitä ihan joka päivä pääse illastamaan italialaiseen tapaan ja vieläpä italialaisen perheen kodissa. ;)

Keskiviikko ja torstai menivät tutulla kahvittelu-shoppailulinjalla. Harmi vaan, että en saanut loppuviikosta päiviä vapaaksi, joten iltapäivisin jouduin menemään kotiin ja tapasimme sitten uudestaan illallisen merkeissä keskustassa. Tulipahan koko viikon aikana tutustuttua Padovan ravintolatarjontaan, kävimme melkein joka ilta syömässä jossain ravintolassa. Kivaa luksusta. ;)
  Minusta tuntui muutenkin siltä, että tämän viikon aikana tutustuin itsekin Padovaan paremmin. Perheeni ollessa täällä katsoin itsekin kaupunkia turistin silmin, löysin monta hienoa paikkaa, joiden olemassaoloon en aikaisemmin ollut kiinnittänyt huomiota, kuten esimerkiksi keskustan lähellä olevan kauniin puiston, jonka ohi ajan ratikalla joka päivä. (Kuvia puistosta löytyy Meeting the Family, day 4-postauksesta.)Äitin kanssa kävelyllä. <3

Sant'Antonion kirkon edustalla, äitini ja veljeni hotelli oli tässä ihan lähettyvillä.

Kävimme Bakarassa juomassa Bakaraa. :D

Valkoviiniä, cappuccinoa ja sprtiziä (suosittu drinkki täällä päin).

Jäädytettyä jogurttia pistaasi-, suklaa ja karamellikastikkeen ja valkosuklaarakeiden kera omnom. <3

Nappasin tämän kuvan äitini ja veljeni hotellin käytävältä.

Perjantaina oli aika heittää hyvästit, viikko meni kyllä ohi niin nopeasti ja minulla oli haikea olo koko päivän. Toisaalta oli ihan hyvä palata arkeen, vaikka tämä viikko oli ollut ikimuistoinen, oli se myös uuvuttava. Joka päivä heräsin ajoissa ja olin liikenteessä koko päivän, kävin kotona vain nukkumassa. :D Koko viikkoon mahtui monta monituista käveltyä kilometriä, cappuccinoa, jäätelöä, hyvää ruokaa ja hetkeä ja kaikista vastoinkäymisistä huolimatta koko viikko oli mahtava. Toivottavasti keväällä sitten uusiksi!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti