lauantai 24. marraskuuta 2012

Autumn in Padova

Tämäkin viikko meni taas niin nopeasti, enää kolme kokonaista viikkoa ja kolme päivää ja tämä tyttö lentää Suomeen viettämään joulua! (Minäkö innoissani, eheei..) Olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä joululahjoja, saa nähdä mitä sitä keksii. Lahjojen on pakko olla pieniä, koska otan Suomeen vain käsimatkatavarat. 
  Oli kyllä laiska viikko, yritin estää alkavaa flunssaa kehittymästä pahemmaksi pysymällä kotona päivät elokuvia katsellen ja netissä surffaillen, iltapäivät ja illat työskentelin tavalliseen tapaan. Voin kyllä sanoa, että eilinen yökerhoreissu ei tehnyt flunssalle hyvää. :D Nyt on semmonen väsy, että silmät meinaa koko ajan painua kiinni.
  Padovan keskusta on täyttynyt erilaisista käsityöläiskojuista, sieltä löytyisi täydelliset joululahjat, italialaisten käsityöläisten valmistamat. On minun tuuria, että juuri kun päätän olla syömättä karkkia ja muutenkin keventää ruokavaliota ennen joulua, niin sitten keskusta täyttyy ihanista suklaakojuista täynnä erilaisia käsintehtyjä suklaaihanuuksia. Voisin tehdä tästä oman postauksen. ;)
  Ostinpa tässä pari päivää sitten uuden talvitakin paikallisesta OVS-liikkeestä. Toivottavasti sillä tarkenee myös Suomessa...jonne menen alla KUUKAUDEN päästä! Jeeehee! (Eiköhän tässä ollut tarpeeksi Suomi-hehkutusta yhteen postaukseen, mainitsen varmasti asiasta vielä seuraavissakin postauksissa.) :D

Juu kaipaan Suomea, mutta pitää myös muistaa miten ihana kaupunki Padova on, olen ihan rakastunut tähän kaupunkiin. Se on niin kaunis ja erilainen kuin suomalaiset kaupungit. Tässäpä jotain viime aikoina räpsimiäni kuvia ihanasta asuinkaupungistani. :)Tuleva Italian asuntoni  <3 :D

Kävelyllä joella

Päätin yhtenä päivänä bussin sijasta kävellä keskustaan koulusta, matkalla piti räpsästä tämä kuva. :)

Toinen hyvä Italian asuntoehdokas. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti