maanantai 16. heinäkuuta 2012

The journey begins...


"Pystymetsä ja laakeeta peltoo, maisema herättää jumalan pelkoo.
Täällä taivas roikkuu uhkaavana, päittemme yllä.
Oot nuori ja rauhaton sydän, kyllästynyt tähän kuolleeseen kylään.
Kun maltat mielesi pääset maailmaan kyllä."  (Älä tyri by Jukka Poika)

No nyt se sitte alko matka kohti Italiaan. :) Oon nii kauan odottanut tätä ja nyt kun se on oikeesti totta niin tuntuu todella haikealta lähtee ja jättää kaikki taakseen (mutta vain väliaikaisesti)! :D Matkustan ensin Helsinkiin, mistä lennän Riikaan ja sieltä sitten Venetsiaan. Sieltä on sitten noin puolen tunnin junamatka Paduaan, missä isäntäperheeni asuu.
  Aloitin vasta eilen illalla pakkaamisen. Oli kyllä vaikeaa päättää mitä ottaa mukaan ja mitä jättää Suomeen. Yritin pakata paljon hellevaatteita.. Kun palaan vuoden päästä niin yhden matkalaukun sijasta minulla on varmaan viisi matkalaukkua mukanani, koska vaatteeni ovat lisäntyneet jollain mystisellä tavalla :D
   Jännittää ihan kamalasti! Vaikka olen viestitellyt isäntäperheeni kanssa toukokuusta asti, niin kuitenkaan ei voi etukäteen tietää, miten heidän kanssaan tulee toimeen. Tai että pitävätkö he minusta..
Noo toivotaan parasta. :) Toivon todella että kaikki menee hyvin ja saan viettää ihanan ja ainutlaatuisen vuoden Italiassa tutustuen uusiin ihmisiin ja kulttuuriin. :)

Pakkasin mukaan vähän matkalukemista..:D Ostin kätevän italia-suomi-sanakirjan, tuollainen pikkunen mahtuu laukkuun helposti  ja on sitte aina mukana! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti