tiistai 16. huhtikuuta 2013

Fa caldo!

Aaah viikonloppuna oli aivan ihana sää! Tuntuu siltä, että kesä on virallisesti alkanut, vaikka kevättähän tässä vielä eletään. :) 

Perjantai-iltana menimme kavereitteni kanssa perinteisesti baariin ja yllätyimme, miten paljon ihmisiä oli siihen aikaan liikenteessä keskustassa. Vielä pari viikkoa sitten sään ollessa viileämpi harva uskaltautui ulos keskustan aukioille istuskelemaan, mutta heti lämpömittarin näyttäessä isompia lukemia keskusta muuttui kuhisevaksi muurahaispesäksi. :D Ihmettelimme, että mistä nämä kaikki ihmiset yhtäkkiä tänne tupsahtivat! Talvella tuntui siltä, että me au pair-tytöt olimme ainoat ulkona olevat..

Koko viikonloppuna en viettänyt paljoa aikaa kotona. Sää oli niin ihana, että en olisi voinut kuvitellakaan viettäväni lauantaita tai sunnuntaita kotona istuen!
   Lauantaiaamuna leivoin lapsukaisten kanssa suklaakakun, jonka sitten söimme kaikki yhdessä lounaan jälkeen. Lounaaksi host-äiti teki spagettia ricottajuuston kera, en ollutkaan tällaista spagettivariaatiota aikaisemmin maistanut. Ricotta on yksi suosikkijuustoni, joten ei ollut ihme että tuli pastaa mussutettua aikamoinen annos. :D Ja sitten vielä päälle suklaakakkua.. Perheen vauveli rakastui kakkuun, hän pisteli kakkua naamansa sellaisella vauhdilla ja innolla että me muut emme voineet muuta tehdä kuin katsoa ja nauraa. :D Lounaan jälkeen lähdin keskustaan kaverini kanssa. Illalla kävin kotona vain kääntymässä ja sitten suunnistin takaisin keskustaan toisen kaverini luo illalliselle. Hän oli valmistanut ihanaa risottoa, jota nautiskelimme valkoviinin kera (taisi olla ensimmäinen kerta elämässäni, kun juon viiniä ruokajuomana..yleensä en voi sietää sitä). 

Sunnuntaina lähdin kotoa hyvissä ajoin ja palasin vasta yhdentoista aikaan illalla. Kello kahdelta päivällä tapasin ystäväni keskustassa ja kävimme ostamassa kaupasta vähän evästä ja menimme puistoon syömään ja nauttimaan auringonpaisteesta. Sen jälkeen kävelimme keskustassa tuntikausia. Italian vanhat kaupungit ovat niin kauniita, mukulakivikatuja kulkiessa ja vanhoja rakennuksia ihasteltaessa voi mennä huomaamatta koko päivä. En voisi kuvitellakaan että Suomessa vain kävelisin jossain kaupungin keskustassa koko päivän. Padovassa teemme niin joka viikonloppu. :D

Tässäpä kuvasaldoa viikonlopulta!

Katutaidetta


Teatteri


Duomon sisältä
Caffe Pedrocchin edessä oli jokin esitys menoillaan, varmaankin jonkinlainen moderni tanssiesitys.. :D

Etsi kuvasta: mitkä eivät kuulu joukkoon? :D

Jäätelöä ei passaa unohtaa tällaisella säällä! <3

Prato della Vallessa istuskelemassa ja konserttia kuuntelemassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti